Team Intergroep

Wij zijn Intergroep

Dromen doe je over dingen die je hart sneller doen kloppen. Grote persoonlijke wensen zoals een droomwoning, een zaak starten of particulier alles goed geregeld hebben. Ook de periode op je werk en de periode dat je lekker wilt gaan genieten van je pensioen is een belangrijk moment in je leven. Je geldzaken moeten gewoon kloppen. Intergroep zorgt ervoor dat je gerust kunt gaan slapen. Intergroep is jouw betrokken financieel adviseur die ervoor zorgt dat jij je toekomst­plannen veiligstelt. Dit doen we door heel goed naar je te luisteren. En door je te adviseren over zinvolle financiële oplossingen.

Ons motto luidt: 'normale zaken uitzonderlijk goed doen'.

De 3 blokjes in ons logo staan voor: het meest persoonlijke, het meest daadkrachtige en het meest inventieve kantoor van Nederland.

ig_ig-9cba42c3 Wij zijn Intergroep

Het meest dynamische, innovatieve en betrokken financiële kantoor van Nederland

De wereld verandert continu. Onze missie is je gerust te laten slapen. Wij kennen jouw risico's, bespreken deze risico's en samen maken wij een keuze die goed voor je is.

Wij doen dat met 21 enthousiaste mensen die zeer betrokken met je zijn, inventief in oplossingen en daadkracht tonen om je te helpen. Wij zijn je persoonlijke adviseur voor:

hypotheken, pensioenen, financiële planning, verzekeringen, aan- en verkoop en verduurzamen van je woning.


Voor zakelijke en particuliere klanten

Door de specialistische opleidingen en onze ervaring kunnen wij zeer breed adviseren aan particulieren en aan jou als ondernemer.
Wij hebben alles onder een dak: je kunt bij ons terecht voor al je privé-zaken (verzekeringen, hypotheek, life planning) maar ook als zakelijke relatie (zakelijke verzekeringen, financieringsmogelijkheden, pensioenovereenkomsten en personeelsaangelegenheden). Wij zijn er voor de starter en voor de ondernemer die al een paar jaartjes meeloopt. Intergroep is de ideale gesprekspartner om je te helpen ondernemen.

Vereist een bepaalde vraag of een bepaald onderwerp de hulp van een andere specialist, dan hebben wij de juiste connecties in ons netwerk en helpen wij je met de verdere contacten. Denk aan een goede accountant of jurist, een notaris of beveiligingsadviesbureau; wij zorgen ervoor dat je in control bent. 

Intergroep voor zakelijke en particuliere klanten
"Intergroep is het meest persoonlijke, innovatieve en dynamische assurantiekantoor van Nederland"

Neem contact met ons op

T: 013 - 513 60 52
Spoed: 06 46425804
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag t/m vrijdag:
8.30 tot 17.00 uur

Bereik ons
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw vraag is leeg

Ongeldige invoer

Copyright © intergroep.com
Website door: Van Laarhoven Websites