Kredieten

Ons team kredieten levert ook maatwerk als het gaat om consumptief krediet. Hoe makkelijk en fijn is het om een vertrouwde adviseur te hebben voor al je financiële zaken?

In de top 3 van wensen van consumenten staat jaarlijks "minder uitgeven en meer sparen". Toch lukt dat niet altijd. Maar laat geld besparen nu makkelijker zijn dan je denkt. Zo kan je de lopende leningen samenvoegen. Denk hierbij aan die dure creditcard, doorlopend krediet of roodstand. We kunnen dit op een verantwoorde manier zonder extra kosten overnemen. Zo heb je alles in een overzicht en tegen een lagere maandlast.

Wij vergelijken de diverse aanbieders en bespreken met je de diverse mogelijkheden. Ook maken wij een bespaarplan zodat je snel uit de kredietperiode komt. Het is beter geen schuld te hebben dan welk krediet dan ook.

Ben je ook benieuwd hoeveel je kan besparen ? Bel ons even en dan doen wij een bakkie koffie.

geld-f05c21f1 Kredieten  | Intergroep

Lets stay home...

b2ap3_large_keuken-c42258df Kredieten  | Intergroep

Loop je net als veel andere mensen rond met wensen voor kleine aanpassing van je woning , een nieuwe keuken, luxe badkamer of een gezellige overkapping ?

Staat de financiering je droomwens in de weg: Dan bieden wij een eenvoudige oplossing om je woning te verbeteren. Dit hoeft niet altijd via de notaris te gebeuren.

Tegenwoordig zijn er ook goede alternatieven voor een "hypothecaire lening". Hierbij is de rente onder bepaalde voorwaarden ook nog eens fiscaal aftrekbaar net zoals bij een hypotheek. Dit ga je regelen met de inkomstenbelasting aangifte. Ook hier kunnen wij jou meehelpen.

Indien je een hypotheek neemt bij een bank, zijn daar veel kosten mee gemoeid, denk aan notaris, taxatie en advieskosten. In sommige gevallen, als de financieringsbehoefte niet zo hoog is, kan je ook een alternatief nemen via een speciale woonlening. Wij zullen beide leningsvormen in het advies meenemen.

Graag zoeken we uit wat bij je past en kunnen we jou een gepast advies geven. Vragen? Bel ons even.

b2ap3_amp_balk_afm1-jpg-f003e61d Kredieten  | Intergroep
"Intergroep is het meest persoonlijke, innovatieve en dynamische assurantiekantoor van Nederland"

Neem contact met ons op

T: 013 - 513 60 52
Spoed: 06 46425804
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag t/m vrijdag:
8.30 tot 17.00 uur

Bereik ons
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw vraag is leeg

Ongeldige invoer

Copyright © intergroep.com
Website door: Van Laarhoven Websites