Vermogensadvies

Help! Ik heb een woekerpolis en één of andere lijfrente- of kapitaalverzekeringspolis. Kun je mij helpen om dit duidelijk te krijgen en wat moet ik hiermee doen? Deze vragen krijgen wij wekelijks. Het is schrijnend om te zien dat er zoveel mensen zoeken naar inzicht, duidelijkheid en een richtlijn om over te gaan tot reparatie van de verkeerde keuzes in het verleden. Onze aanpak is te kijken naar de oorspronkelijke, de huidige en toekomstige doelstelling. Fiscaal zijn wij goed onderlegd en kunnen wij je hierbij helpen. Wij werken ook met vermogensbeheerders die je persoonlijk vermogensadvies kunnen geven.

In principe is vermogensadvies niets anders dan financiële planning. Er wordt gekeken naar vermogen, erfenissen, schenkingen en juridische zaken. Vaak stellen wij een plan op en verwijzen je vervolgens door om het vast te leggen, denk hierbij aan de notaris of jurist.

Wil je ook duidelijkheid en in control zijn? Met de FinSave-app krijgt u gemakkelijk inzicht in uw financiele situatie. 

Vermogensadvies intergroep
Wat te doen met mijn oude lijfrente

Wat te doen met mijn oude lijfrente?

Deze vraag krijgen wij geregeld te horen. Belangrijk is de ingangsdatum van de polis of rekening. Is het een oud regime polis of behoort de oudedagsvoorziening tot het nieuwe stelsel?

Bellen is de oplossing. Ook al ben je nog geen klant bij ons, wij helpen je toch. Wij rekenen een uurloon en dat is product onafhankelijk.

Wat te doen met mijn Beleggingsverzekering?

In het verleden zijn kapitaalverzekeringen massaal afgesloten. Vaak zijn deze polissen nog lopend en is de adviseur die het heeft afgesloten al van het toneel verdwenen. Kortom, geen nazorg meer en veel vragen staan nog open.

Het is van belang te weten of de verzekering is verpand aan de hypotheek, of dat deze gewoon is afgesloten voor de oude dag als een appeltje voor de dorst.

In een aantal polissen zit ook een garantie en deze wordt op de einddatum uitgekeerd. Ook al lijkt deze verzekering duur, de oude garantiekapitalen kunnen toch interessant zijn om voort te zetten. Belangrijk is om te inventariseren waarom je deze verzekering hebt afgesloten, wat de huidige situatie is en wat je toekomstige wensen zijn.

Kom nu in actie en neem contact op.

Wat te doen met mijn Beleggingsverzekering
Vermogensopbouw

Vermogensopbouw

Wat moet ik toch met die lage rente horen wij vaak.

Het is juist dat de rente op dit moment laag is, maar belangrijker is eigenlijk waarvoor je het geld nodig hebt. De renterekening levert niets op maar er kleven ook geen risico's aan.

Er zijn meerdere mogelijkheden om te sparen. Aflossen van een schuld is ook een vorm van sparen, de maandelijkse lasten worden minder en het vermogen neemt hierdoor toe.

Er zijn nog meer mogelijkheden, maar een oude wijsheid is: hoe meer rendement, hoe meer risico je loopt. Samen met de vermogensbeheerders kunnen wij je profiel, kennis en ervaring, doelstelling, huidig en toekomstig budget bekijken en zo een vermogensplan opstellen.

Hoe? Bel ons om een afspraak te maken.

Samenwerkingen

Wij werken met professionele partijen samen om je terzijde te staan met het opbouwen van vermogen:

Post Vermogensbeheer - Ark Investment Services BV - NNEK (Noordnederlands Effektenkantoor) - Scildon.

De partners waarmee wij werken, hebben een persoonlijke aanpak en hebben een samenwerking met een Binck bank of Giro. Het geld wordt op een persoonlijke beleggingsrekening gestort en zij hebben de wettelijke vergunningen.

AFM geregistreerd:

De Nederlandsche Bank

Het Financiële Klachteninstituut

Dutch Securities Institute

 

Samenwerkingen Intergroep
"Intergroep is het meest persoonlijke, innovatieve en dynamische assurantiekantoor van Nederland"

Neem contact met ons op

T: 013 - 513 60 52
Spoed: 06 46425804
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag t/m vrijdag:
8.30 tot 17.00 uur

Bereik ons
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw vraag is leeg

Ongeldige invoer

Copyright © intergroep.com
Website door: Van Laarhoven Websites