Makelaardij_Team_JPEG_Zest-1faec291 Makelaardij | Intergroep

Makelaardij

Eindelijk de woning gevonden waar je van droomde? Met de juiste strategie gaan wij deze met jou aankopen. Wij spreken van tevoren onze vergoeding af en houden je op de hoogte tijdens de spannende aankoopontwikkelingen.

Als je een nieuwe woning met een glimlach hebt gekocht, is mogelijk de verkoop van je eigen woning aan de beurt. Een goede taxatie van de woning, marketing strategie en verkoopbrochure maakt je verkoop compleet. Funda is natuurlijk the place to be, dus daar gaan wij voor zorgen met prachtige foto's en een leuke beschrijving van je woning. 

Ben je benieuwd naar onze dienstverlening en prijzen, klik dan hieronder op 'meer informatie'.

Makelaardij intergroep
Huis_kopen-18c81930 Makelaardij | Intergroep

6 goede redenen om voor Internet Makelaars te kiezen

Ervaring: bij Internetmakelaars beleef je een prettige ervaring tijdens alle zaken die geregeld moeten worden. Via de slimme tools komt alles snel voor elkaar.

Onderhandelingsvaardigheden: wij zijn getraind om de beste prijs voor jou uit te onderhandelen en worden daar maandelijks intern op beoordeeld.

Transparantie: bij ons heb je volledige inzage in jouw dossier en ja, ook zie je hier alle onderhandelingen en reacties.

Marktkennis: de landelijke, traditionele makelaars doen hun marktkennis achteraf op in hun beperkte marktgebied. Internetmakelaars heeft een landelijke kantorendekking en eigen data analisten waar wij gebruik van kunnen maken.

De prijs: de traditionele makelaar vraagt gemiddeld een courtage van 1,25% van de verkoopprijs. Dat is een prijs van 6000 euro bij een woning van 400.000 euro. Bij Internetmakelaars betaal je als je een full package neemt 2000 euro. Wij hebben de visie je als een relatie te zien en niet als een klant waar een product aan wordt verkocht.

Betrokkenheid: als bestaande relatie van Intergroep hebben wij al een band, wij zijn relatiegericht terwijl een traditionele makelaar vooral productgericht is. 

 

Alles onder één dak gedachte

One stop shopping. Hoe mooi is het om een totaal pakket aangeboden te krijgen. Naast de aan- en verkoop adviseren wij je ook met verduurzamen van je woning bijvoorbeeld met zonnepanelen. De subsidie die daarvoor wordt verstrekt, gaan wij voor je terughalen zodat een deel van de investering wordt teruggestort op je bankrekening.Tevens regelen wij je hypotheek en natuurlijk de opstalverzekering. Mocht je nog niet genoeg krijgen van onze diensten: wij doen ook nog je aangifte voor de inkomstenbelasting en zorgen dat de teruggaaf van renteaftrek per maand wordt teruggestort door de belastingdienst. Je bent bij ons een relatie die wij totaal ontzorgen, want als jij tevreden bent ga je ons voordragen bij je vrienden, collega's en familie. Een mooiere ambassadeur kunnen wij ons niet voorstellen!

Makelaardij advies

Klanten vertellen


 

 

 • Knipsel_1-bf0f97e0 Makelaardij | Intergroep
 • Knipsel_2-ec21f0df Makelaardij | Intergroep
 • Knipsel_3-06023c72 Makelaardij | Intergroep
 • Knipsel_4-9fa50b7f Makelaardij | Intergroep
 • Knipsel_5-532bc9e2 Makelaardij | Intergroep

  Jouw Internetmakelaars team Oisterwijk Moergestel en Tilburg

  Van links naar rechts:

  Raymond de Krijger, Pieter van Pareren, Cathalijne Mallens, Thomas Denissen en Frank Boute.

   

   

  Internetmakelaars team Oisterwijk Moergestel en Tilburg
  "Intergroep is het meest persoonlijke, innovatieve en dynamische assurantiekantoor van Nederland"

  Neem contact met ons op

  T: 013 - 513 60 52
  Spoed: 06 51193107
  E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Maandag t/m vrijdag:
  8.30 tot 17.00 uur

  Bereik ons
  Invalid Input

  Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

  Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

  Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

  Ongeldige invoer

  Uw vraag is leeg

  Ongeldige invoer

  Copyright © intergroep.com
  Website door: Van Laarhoven Websites