Makelaardij_Team_JPEG_Zest-1faec291 Makelaardij | Intergroep

Makelaardij

Eindelijk de woning gevonden waar je van droomde? Met de juiste strategie gaan wij deze met jou aankopen. Wij spreken van tevoren onze vergoeding af en houden je op de hoogte tijdens de spannende aankoopontwikkelingen.

Als je een nieuwe woning met een glimlach hebt gekocht, is mogelijk de verkoop van je eigen woning aan de beurt. Een goede taxatie van de woning, marketing strategie en verkoopbrochure maakt je verkoop compleet. Funda is natuurlijk the place to be, dus daar gaan wij voor zorgen met prachtige foto's en een leuke beschrijving van je woning. 

Ben je benieuwd naar onze dienstverlening en prijzen, klik dan hieronder op 'meer informatie'.

Makelaardij intergroep
image00148-6f280239 Makelaardij | Intergroep

Waarom Internetmakelaars Tilburg?

Ervaring: bij Internetmakelaars beleef je een prettige ervaring tijdens alle zaken die geregeld moeten worden. Via de slimme tools komt alles snel voor elkaar.

Transparantie: bij ons heb je volledige inzage in jouw dossier en ja, ook zie je hier alle onderhandelingen en reacties.

Marktkennis: de landelijke, traditionele makelaars doen hun marktkennis achteraf op in hun beperkte marktgebied. Internetmakelaars heeft een landelijke kantorendekking en eigen data analisten waar wij gebruik van kunnen maken.

De prijs: de traditionele makelaar vraagt gemiddeld een courtage van 1,25% van de verkoopprijs. Dat is een prijs van 6000 euro bij een woning van 400.000 euro. Bij Internetmakelaars betaal je als je een full package neemt 2300 euro. Wij hebben de visie je als een relatie te zien en niet als een klant waar een product aan wordt verkocht.

Betrokkenheid: als bestaande relatie van Intergroep hebben wij al een band, wij zijn relatiegericht terwijl een traditionele makelaar vooral productgericht is. 

 

Alles onder één dak gedachte

One stop shopping. Hoe mooi is het om een totaal pakket aangeboden te krijgen. Naast de aan- en verkoop adviseren wij je ook met verduurzamen van je woning bijvoorbeeld met zonnepanelen. De subsidie die daarvoor wordt verstrekt, gaan wij voor je terughalen zodat een deel van de investering wordt teruggestort op je bankrekening.Tevens regelen wij je hypotheek en natuurlijk de opstalverzekering. Mocht je nog niet genoeg krijgen van onze diensten: wij doen ook nog je aangifte voor de inkomstenbelasting en zorgen dat de teruggaaf van renteaftrek per maand wordt teruggestort door de belastingdienst. Je bent bij ons een relatie die wij totaal ontzorgen, want als jij tevreden bent ga je ons voordragen bij je vrienden, collega's en familie. Een mooiere ambassadeur kunnen wij ons niet voorstellen!

Makelaardij advies

Klanten vertellen


 

 

?p=image&src=WyJpbWFnZXNcL01hcmtfX0VzdGhlci5wbmciLFtbImRvUmVzaXplIixbNjM2LDIxNSw2MzYsMjE1XV1dXQ%3D%3D&hash=b0171366061f01f62ab137afbfa3115f Makelaardij | Intergroep
?p=image&src=WyJpbWFnZXNcL0phY2tfX1lvbGFuZGUucG5nIixbWyJkb1Jlc2l6ZSIsWzY0MSwxNjYsNjQxLDE2Nl1dXV0%3D&hash=9707d6619d5cb0fbc6e06225ebe8931d Makelaardij | Intergroep
Sam__Anouk-106a2a29 Makelaardij | Intergroep
Linda__Bjorn-7b2887e4 Makelaardij | Intergroep
Pascal-952f3c9d Makelaardij | Intergroep
Tanja__Jeroen-bacd5283 Makelaardij | Intergroep
Christel__Frank-afd401a1 Makelaardij | Intergroep

Jouw Internetmakelaars team Tilburg

Van links naar rechts:

Raymond de Krijger, Pieter van Pareren, Cathalijne Mallens, Thomas Denissen en Frank Boute.

 

 

Internetmakelaars team Oisterwijk Moergestel en Tilburg
"Intergroep is het meest persoonlijke, innovatieve en dynamische assurantiekantoor van Nederland"

Neem contact met ons op

T: 013 - 513 60 52
Spoed: 06 46425804
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag t/m vrijdag:
8.30 tot 17.00 uur

Bereik ons
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw vraag is leeg

Ongeldige invoer

Copyright © intergroep.com
Website door: Van Laarhoven Websites