Mijn eerste brommer

Het is een speciaal gevoel als je je lang verwachte brommer pakt voor de eerste rit. Je bent opgewonden. Je bent blij. Je wilt er meer van ervaren. Wij geloven dat dit gevoel 'vrijheid' wordt genoemd. De vrijheid van een hele nieuwe wereld waar je nu toegang tot hebt na het succesvol behalen van je rijbewijs. Echter, het rijden in de echte wereld betekent dat je sommige zaken moet regelen. Het belangrijkste van deze zaken is je verzekering.

Maar hoeveel kost zo'n verzekering?
Is er een kans dat het proces misschien te lang duurt?
Op welke details moet je letten zodat je de juiste verzekering krijgt?

Verzekering kan een beangstigend onderwerp zijn als je niemand naast je zijde hebt. Wij hebben nagedacht over de problemen die je wellicht ervaart als je je brommer wilt verzekeren. Wij zijn er om je te helpen.
Mijn eerste brommer informatie
Dekking brommer Intergroep

Hoe werkt Intergroep?

Onze service is simpel, bespaart je tijd, geld en gedoe. Wij hebben een softwareprogramma dat de top 20 verzekeraars in Nederland met elkaar vergelijkt. Je hoeft zelf geen uitgebreid onderzoek te doen, kantoren te bezoeken of andere tijdrovende activiteiten. Ga onderuit zitten en laat ons je betrouwbare verzekering regelen ... tegen de best beschikbare premie. Er zijn een aantal mogelijkheden, soorten dekking, om je brommer of scooter, te verzekeren.
Alleen WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)
Dit is de laagste dekking, maar wel een wettelijk verplichte dekking. Bij deze verzekering zijn alleen de kosten verband houdend met de schade die je met je brommer of scooter een ander toebrengt gedekt. Als je schade hebt aan je eigen brommer of scooter is dat bij deze verzekering niet gedekt.
WA + Beperkt Casco
Deze dekking gaat verder dan alleen de WA-dekking. Er is, naast de WA-dekking, ook dekking in geval van diefstal, inbraak of brand-/stormschade. Wel moet je een ART catergorie 3 goedgekeurd slot hebben.
All Risk
Dit is de hoogste en meest uitgebreide dekking. De All Risk dekking verzekert alle schade, ongeacht de details. Met andere woorden, je bent 100% verzekerd, niet alleen als je schade bij een ander veroorzaakt, maar ook je eigen schade is verzekerd.
Welke dekking is het beste?

Wij kunnen je helpen om te kijken welke dekking het beste voor je is. In het algemeen hangt dit van een aantal zaken af:
- de leeftijd van je brommer, scooter 
- de aankoopprijs van je brommer, scooter 
- de prijs die je voor een bepaalde dekking moet betalen.

Hoe snel kun je alles regelen?

Wij zijn trots op de snelle manier van werken. Dit betekent dat op het moment dat je ons belt, we direct beginnen met het regelen van de meest geschikte verzekering voor jou. We zullen je ook doorgeven hoe hoog de premie wordt die je moet gaan betalen.
Je kunt ons bereiken door ons te bellen op 013 - 513 60 52 of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wees ervan gerust dat we je zo snel mogelijk antwoorden en je helpen met de verzekering.
Voorlopige dekking
Wij hebben een speciale service voor bestaande relaties als de verzekering snel geregeld moet worden: de voorlopige dekking. Als je toevalling je bromfiets/scooter buiten onze kantoortijden koopt, dan hoef je je niet druk te maken over de verzekering. Je kunt ons gewoon bellen en het kenteken en de meldcode inspreken. Wij hebben dan de mogelijkheid om voorlopige dekking af te geven. Hiermee kun je dan toch rijden en is de bromfiets/scooter gewoon verzekerd. De volgende werkdag regelen we dan alles administratief en wordt de verzekering definitief gemaakt. Met andere woorden: je kunt op ons vertrouwen, ook buiten kantoortijden. We willen dat je veilig rijdt, met een volledige verzekering en altijd klaar om iedere uitdaging aan te gaan.
Het regelen van een brommer verzekering
Aanvullende verzekeringen brommer

Meest gestelde vragen

Zijn er nog andere aanvullende verzekeringen?
We prijzen onszelf met het feit dat we alles weten over verzekeringen. Buiten de eerde genoemde dekkingen zijn er nog een paar aanvullende dekkingen mogelijk: de Schadeverzekering Opzittenden en de Rechtsbijstandverzekering. Vraag naar de mogelijkheden en we maken een overzicht voor je. Verder is het zo dat hoe meer verzekeringen je bij ons in één pakket sluit, hoe meer korting je kunt krijgen.

Aanvullende informatie
Zekerheid is heel belangrijk voor je. Je kunt het risico van diefstal van je bromfiets/scooter verminderen door het gebruik van een ART-goedgekeurd slot. Zorg ervoor dat je je rijbewijs en groene kaart (= bewijs van verzekering) altijd bij je hebt, evenals een schadeformulier. In geval van een ongeluk of een controle moet je aan kunnen tonen dat je mag rijden en dat je verzekerd bent. Laat het dus niet thuis liggen, ook al ga je maar voor een kort ritje.

Laatste blogberichten

"Intergroep is het meest persoonlijke, innovatieve en dynamische assurantiekantoor van Nederland"

Neem contact met ons op

T: 013 - 513 60 52
Spoed: 06 46425804
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag t/m vrijdag:
8.30 tot 17.00 uur

Bereik ons
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw vraag is leeg

Ongeldige invoer

Copyright © intergroep.com
Website door: Van Laarhoven Websites