Team Intergroep

Frank Boute

Trotse eigenaar en  Bedrijfsadviseur

Frank blijft doorgaan met het uitbouwen van zijn bedrijf. Zijn eigenschappen die dit mogelijk maken zijn zijn analytisch vermogen, scherpte, kennis en de kunst om verbindingen te zien en te maken. Hij maakt af wat hij aan het doen is en zorgt voor het creëren van kansen. Naast alle reguliere vaktechnische opleidingen die vereist zijn en de permanente educatie hiervoor, heeft Frank ook de opleiding ‘Arbeidsrecht en Verzuimmanagement’ en ‘Financieel Management’ met succes gevolgd.

Een paar van zijn regels:
‘normale zaken uitzonderlijk goed doen’.
‘alleen lopen we sneller, maar samen komen we verder’.

Mijn droom is iedereen in zijn of haar levensfase te ondersteunen en blij te maken met de oplossingen die bij de persoonlijke keuzes moeten worden gemaakt. Denk aan de thema's  wonen, gezondheid of inkomen. Iedereen heeft ermee te maken. 

Intergroep Frank Boute
Intergroep Raymond de Krijger

Raymond de Krijger

Enthousiaste Freelance adviseur

Raymond wordt door Intergroep ingeschakeld voor diverse werkzaamheden, zowel voor particuliere als zakelijke dienstverlening en hypotheken. Hij heeft jarenlang een eigen kantoor gehad en is op de hoogte van alle ins en outs. Raymond werkt zeer relatiegericht en is zeer gepassioneerd in zijn vak. Hij heeft zijn hart op de juiste plaats en heeft als regel: ‘waar een wil is, is een weg’. Een mooie kerel op de juiste plaats

Raymond voldoet aan de nieuwe vakbekwaamheidseisen volgens de Wft (Wet financieel toezicht) en is tevens Erkend Hypotheekadviseur.

Thomas Denissen

Gedreven Ondersteuner hypotheken - accountmanager schadeverzekeringen particulier en zakelijk

Thomas is onze loyale binnen- en buitendienstmedewerker en vanaf het begin in dienst bij onze organisatie. Hij regelt naast alle administratieve zaken van je hypotheek ook je particuliere verzekeringen. Zijn steekwoord is ‘eerlijkheid’, zodat hij altijd een betrouwbaar en gedegen advies zal geven. Mocht je Thomas aan de lijn krijgen, dan weet je zeker dat hij je zaken goed en adequaat afhandelt.

Thomas voldoet aan de nieuwe vakbekwaamheidseisen volgens de Wft (Wet financieel toezicht). Daarnaast heeft Thomas ook de opleiding ‘Risicomanagement’ met succes afgerond. Mocht je een brandje hebben komt Thomas nog blussen ook, want in zijn vrije tijd werkt hij voor de vrijwillige brandweer, 

Intergroep Thomas Denissen
Intergroep Monique Poirters

Monique Poirters

Gelukkige Medewerker binnendienst acceptatie particuliere en bedrijfsmatige verzekeringen - Schadespecialist - Officemanager Privacy en HRM

Na eerder te hebben gewerkt bij een bank en een deurwaarderskantoor, is Monique bij Intergroep gekomen. Hier werkt zij inmiddels alweer heel wat jaren als rechterhand van Frank en is inmiddels ook gediplomeerd adviseur voor de particuliere en zakelijke schadeverzekeringen. Daarnaast houdt zij zich bezig met de klantenservice, de AVG (Privacy) en de HRM.

Monique werkt relatiegericht, is punctueel en secuur. 

Scarlett Boute

Trotse Medewerker binnendienst acceptatie particuliere en bedrijfsmatige verzekeringen - Schadespecialist

Scarlett is verantwoordelijk voor de acceptatie en het ondersteunen van de administratieve processen bij Intergroep. Op dit moment regelt zij zowel de particuliere als de zakelijke schadeverzekeringen, zij heeft hiervoor de vereiste Wft diploma's. Verder behandelt zij de schademeldingen van onze relaties. Mochten er ict probleempjes zijn dan is Scarlett altijd van de partij. Haar opleiding fotografie kan ze mooi gebruiken voor onze Internet makelaardij, want alle Funda foto's neemt Scarlett voor haar rekening. Een duizendpoot dus.

Scarlett is zeer relatiegericht, punctueel, hulpvaardig en vakbekwaam.

Intergroep Scarlett Boute
Intergroep Serife Özcan-Önder

Serife Özcan-Önder

Punctuele Projectmanager - commercieel ondersteuner

Serife is na haar HBO opleiding bij Intergroep gaan werken.  Serife heeft een unieke eigenschap dat ze alles inzichtelijk maakt binnen Intergroep. Zo heeft ze al onze relaties onderverdeeld en toegekend aan onze account-relatiemanagers en supportdesk medewerkers. Voor Serife is het belangrijk dat onze relaties super tevreden zijn en aandacht krijgen. Dus als je een telefoontje krijgt is dat niet toevallig, een agendasysteem zorgt ervoor dat je aandacht krijgt van één van onze collega's. Ze versterkt en ondersteunt de binnendienst op allerlei gebieden. Zij is hulpvaardig en correct en helpt u waar zij kan.

Serife houdt zich daarnaast ook bezig met enquêtes (meten klanttevredenheid) en met social media. Hoezo een spin in het web.

Pieter van Pareren

Persoonlijke Accountmanager Zorg en Bedrijfszorg

Na 41 jaar gewerkt te hebben bij zorgverzekeraar CZ ben ik sinds december 2018 bij Intergroep werkzaam, waarbij mijn specialisaties liggen op het terrein van zorgverzekeringen en bedrijfszorg. Dat laatste betekent dat ik bedrijven adviseer hoe om te gaan met duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Met mijn jarenlange ervaring op deze terreinen kan ik een bijdrage leveren aan de juiste keuze voor zowel bedrijven als particulieren, op mijn aandachtsgebieden.

Inmiddels voel ik me bij Intergroep op mijn plaats waar het volledige team echt iets voor de relaties wil betekenen, ik heb het weleens anders gezien.

Intergroep Pieter van Pareren
Intergroep Angela Daemen

Angela Daemen

Gedreven Medewerker binnendienst acceptatie particuliere verzekeringen - Schadespecialist - Telefoniste/receptioniste

Voordat ik bij Intergroep terecht kwam was ik werkzaam bij Carglass. Inmiddels werk ik alweer een aantal jaren bij Intergroep, een interessant kantoor met veel doorgroeimogelijkheden.

Ik ben begonnen bij de receptie, maar inmiddels ben ik ook gediplomeerd adviseur schadeverzekering particulier.

Het kunnen helpen van mensen geeft echt een goed gevoel. Ik probeer onze relaties zo goed mogelijk te woord te staan en als ik ze niet kan helpen, dan bespreek in de case met een collega. Maar mijn motto is wel, daadkracht tonen en oplossen van je problemen. Kan ik het niet, dan zorg ik ervoor dat mijn collega je helpt met de oplossing.

Frank van Rooij

Vaderlijke Financieel adviseur

Ik loop al een aantal jaartjes mee en na een loopbaan bij de Rabobank en ABN AMRO kwam ik bij Intergroep terecht. Hier voel ik me als een vis in het water, want hier werd mij weer het wisselende werk geboden waar ik naar op zoek was. Aan het begin van een werkdag is het altijd weer een verrassing wat er gaat gebeuren.

Ik richt me voornamelijk op hypotheken met daarnaast het onderhoud van onze 50+ portefeuille. Het is nooit saai en er is altijd wat te doen. De combinatie van problemen oplossen en wensen uit laten komen is een hele mooie wisselwerking met de relatie.

Het belangrijkste is dat ik het werk kan blijven doen wat mij gelukkig maakt. Dat gun ik iedereen!

 

Intergroep Frank van Rooij
Intergroep Henk Blom

Henk Blom

Inventieve Financieel adviseur

In 2019 is mijn portefeuille van Mediair Financieel Adviesgroep in Loon op Zand overgenomen door Intergroep. Hierdoor heb ik nu meer tijd om me te richten op mijn specialisatie 'woningfinanciering'.

Ik sta graag de bestaande en nieuwe relaties bij in de aankoop of verkoop van hun woning, waarin ook zaken als echtscheiding en overlijden begeleid kunnen worden. Ik vind het belangrijk en een uitdaging om complexe zaken zodanig begrijpelijk te maken, zodat weloverwogen keuzes gemaakt kunnen worden. We kunnen voor nagenoeg alle geldverstrekkers bemiddelen, waardoor wij altijd het beste en voordeligste advies bieden, dit noem ik nou echt onafhankelijkheid. Sinds kort helpen wij ook bij het verduurzamen van je huis en ook nog de subsidie kunnen we voor je terughalen. Hoe mooi is dat?

Wil je zonder zorgen een huis kopen of jouw hypotheek wijzigen, of ben je gewoon benieuwd hoe alles er voorstaat? Dan moet je echt Intergroep bellen, tot snel! 

Jolanda Schuurmans

Daadkrachtig Hoofd binnendienst - Relatiebeheerder zakelijke en particuliere relaties

Sinds augustus 2019 ben ik werkzaam bij Intergroep als allround aanspreekpunt voor zowel de particuliere als zakelijke relaties. De tussenpersoon waarvoor ik tot die tijd werkzaam was hield op te bestaan. De keuze om over te stappen naar Intergroep was snel gemaakt.

Deze job is een afwisselende uitdaging, geen dag is hetzelfde. De ene dag maak ik (maatwerk) offertes en los ik vraagstukken op, de andere dag begeleid ik relaties met geleden schades. Soms werk ik achter de schermen (zeker ook belangrijk), maar vooral probeer ik zo goed mogelijk bereikbaar te zijn, zowel aan de telefoon als persoonlijk bij ons op kantoor. Onze klant staat centraal!

Inmiddels voel ik me bij Intergroep op mijn plaats waar het volledige team echt iets voor de relaties wil betekenen, hoe mooi is dat!

Intergroep Jolanda Schuurmans
Intergroep Marieke van Haaren

Marieke van Haaren

Dynamische Hypotheekondersteuner

Een aantal jaren uitgezonderd, werk ik sinds 2002 met veel plezier samen met Henk bij Mediair Financieel Adviesgroep. In 2019 is dit overgenomen door Intergroep waardoor ik me nu ook een werknemer mag noemen van dit dynamische bedrijf. Samen met Henk verzorg ik de hypotheken. Henk als adviseur en ik zorg achter de schermen dat alles op rolletjes verloopt. Structuur aanbrengen is dan ook mijn kracht. 

Ik werk twee dagen in de week bij Intergroep. Wellicht hoor of zie ik je snel, ik weet in ieder geval zeker dat er een team van gemotiveerde medewerkers voor je klaarstaat!

Sheyenne Chambon

Leergierige Medewerker Internet Makelaars - Medewerker binnendienst 

Ik ben begonnen als stagiaire bij Intergroep en in 2019 geslaagd voor mijn studie. Je treft mij vaak als je ons belt, maar ik neem ook administratieve taken van de binnen- en buitendienst op me. 

Inmiddels richt ik me vooral op Internet Makelaars wat nu volledig is opgestart. Het is altijd een wens van mij geweest mensen blij te maken en de dromen te verwezenlijken. Nu kan ik dat doen door mijn persoonlijke benadering en betrokkenheid te tonen. Ik ben trots dat ik dit op een hele, nette en  transparante manier kan doen.

Ik verheug me erop u te ontmoeten op kantoor of via de telefoon.

Intergroep Sheyenne Chambon
"Intergroep is het meest persoonlijke, innovatieve en dynamische assurantiekantoor van Nederland"

Neem contact met ons op

T: 013 - 513 60 52
Spoed: 06 - 51 19 31 07 (Frank Boute)
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ma t/m Do: 8.30 tot 17.30 uur.
Vrijdag: 8.30 tot 17.00 uur.
Bereik ons
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw vraag is leeg

Invalid Input

Copyright © intergroep.com
Website door: Van Laarhoven Websites