Team Intergroep

Frank Boute

Frank Boute – trotse directeur

Bedrijfsadviseur en specialist in verzekeringen, pensioen en hypotheken

Sinds de start van Intergroep ben ik doorgegaan met het uitbouwen van mijn bedrijf. Dat betekent kansen zien en kansen creëren, verbindingen maken en reageren op veranderingen in de maatschappij. Mijn plannen en toekomstdromen kan ik niet verwezenlijken zonder mijn enthousiaste medewerkers die de groei en innovatie van Intergroep mede mogelijk maken. Inmiddels heb ik een geweldig team om mij heen waar ik op kan bouwen. Ik zeg altijd: alleen lopen we sneller maar samen komen we verder!

Mijn doel is om onze klanten in elke levensfase te ondersteunen en blij te maken met onze oplossingen. We denken vanuit de persoon en niet vanuit het product. Denk hierbij aan thema’s als wonen, gezondheid, pensioen en inkomen waar we in ons leven allemaal mee te maken hebben.

Ons motto is niet voor niets: ‘normale zaken uitzonderlijk goed doen’. Wij fiksen ut!

Intergroep

Thomas Denissen

Thomas Denissen – senior accountmanager

Specialist particulier en zakelijk, risicomanager en hypotheekondersteuner

Motto: wij regelen het en zijn altijd bereikbaar

Niet lang na de start van Intergroep ben ik in dienst gekomen. Omdat geen dag hetzelfde is en door het aanstekelijke enthousiasme van Frank ben ik nog steeds blij dat ik destijds die stap heb gezet.

Door de jaren heen heb ik mij ontwikkeld tot adviseur voor de particuliere en zakelijke markt waar risicomanagement een essentieel onderdeel van is. Uiteraard voldoe ik aan alle noodzakelijke vakbekwaamheidseisen volgens de Wft. Voor mij is het belangrijk om klanten een eerlijk en gedegen advies te geven waar ze op kunnen vertrouwen. Door proactief mee te denken kan je echt een verschil maken. 

Mijn vrije tijd besteed ik onder andere aan de vrijwillige brandweer en hierdoor ben ik mij er steeds weer van bewust hoe belangrijk goed risicomanagement is!

Intergroep
Intergroep

Raymond de Krijger

Raymond de Krijger

Freelance adviseur - specialist hypotheken, inkomen en schadeverzekeringen

Intergroep schakelt mij in voor uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van particuliere en zakelijke dienstverlening en hypotheken. Door mijn jarenlange ervaring vanuit een eigen kantoor ken ik de weg in de wereld van financieel advies en verzekeringen. 

De passie voor mijn vak komt onder andere door het vele klantcontact en omdat ik doelgerichte oplossingen kan bieden. Immers, waar een wil is, is een weg en een tevreden klant maakt van mij een gelukkig mens! 

Ik beschik uiteraard over de nodige vakbekwaamheidseisen, waaronder die voor Erkend Hypotheekadviseur.

Rob van Geffen

Directeur GRB Adviesgroep
Adviseur particulier en zakelijk

Medio 1981 heb ik het kantoor van mijn vader overgenomen en door middel van fusies uitgebouwd. Per 1 januari 2020 heb ik mijn kantoor verkocht aan Frank Boute en mijn eerste indruk klopt nog steeds: ook bij Intergroep staat de klant altijd centraal.

Het personeel van GRB Adviesgroep is mee overgegaan naar Intergroep. We hebben hier een prima sfeer met hele leuke en deskundige collega’s. 

Ik werk nu nog 3 dagen per week en na 40 jaar nog steeds met veel plezier. Het leukste in ons vak is het contact met klanten (veel klanten ken ik al 40 jaar). Ik hoor dan ook nog regelmatig: 'jouw vader kwam al bij mij of bij mijn ouders'. 

Vrije tijd besteed ik aan mijn familie, golfen met vrienden en fietstochtjes.

Intergroep
Intergroep

Stefanie Schuurhuizen

Hypotheek en specialist zakelijke en particulieren verzekeringen

Vanuit huis was het al duidelijk dat mijn interesse bij de financiële dienstverlening lag.

Mijn moeder werkte bij een grootbank en daardoor kreeg ik er thuis veel van mee.

Inmiddels werk ik al bijna 22 jaar met heel veel plezier en enthousiasme in de financiële dienstverlening en ben van plan dit nog heel lang vol te houden.

Wat ik het mooiste aan mijn werk vind: klanten de producten op een goede en duidelijke manier uitleggen, zodat ze exact weten waar ze aan toe zijn en tevreden terugkijken op de gesprekken.

Mijn motto: Volg je gevoel!

Pieter van Pareren

Persoonlijke accountmanager en makelaar

Specialist zorg en risico-inventarisatie

Motto: wij houden van koffie

Na 41 jaar gewerkt te hebben bij zorgverzekeraar CZ ben ik sinds december 2018 bij Intergroep werkzaam, waarbij mijn specialisaties liggen op het terrein van zorgverzekeringen en bedrijfszorg. Dat laatste betekent dat ik bedrijven adviseer hoe om te gaan met duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Met mijn jarenlange ervaring op deze terreinen kan ik een bijdrage leveren aan de juiste keuze voor zowel bedrijven als particulieren, op mijn aandachtsgebieden.

Inmiddels voel ik me bij Intergroep op mijn plaats waar het volledige team echt iets voor de relaties wil betekenen, ik heb het weleens anders gezien.

Intergroep

Cathalijne Mallens

Enthousiaste assistent medewerker Internet Makelaars

Ondersteuning makelaardij, social media specialist

Motto: onze gastvrijheid maakt uw woning groot

Mijn naam is Cathalijne Mallens, 32 jaar en woonachtig in Oisterwijk samen met mijn man, twee kids, hond en kat. Een druk maar gezellig huishouden.
Naast de bijna fulltime zorg voor mijn twee lieve kinderen ben ik de afgelopen 
vijf jaar twee dagen per week werkzaam geweest in telesales. Dit was een groot, groeiend bedrijf in Tilburg waar ik veel ervaring heb opgedaan op het gebied van klantcontact. Tevens was ik verantwoordelijk voor uitbreiding met nieuwe klanten en de groei van bestaande klanten.

Al jaren ligt mijn interesse in de woningbranche en kijk ik bijna dagelijks naar het nieuwste aanbod op Funda. Ik heb meerdere malen vrienden en familie geholpen bij het vinden van hun droomhuis.

Sinds 1 april 2020 ben ik voor drie dagen per week in dienst bij Intergroep en ga ik samen met een paar nieuwe collega's Internetmakelaars verder op de kaart zetten. Ik heb er ontzettend veel zin in en ben super gemotiveerd om er een groot succes van te gaan maken.

Intergroep
Intergroep

Koen Roijers

Enthousiaste, gedreven relatiebeheerder.

Specialist particuliere en zakelijke schadeverzekeringen.

Motto: wij pakken het gelijk aan

Na eerst zo’n 10 jaar gewerkt te hebben bij een productiebedrijf op voorraadbeheer en magazijnwerk

ben ik omgeschoold naar het verzekeringswezen. Daar ben ik nu alweer 31 jaar werkzaam.

Ik ben bij verschillende assurantietussenpersonen werkzaam geweest.

Bijna 3 jaar geleden via overname bij  Intergroep terecht gekomen als binnendienst medewerker particulieren.

Door een hecht team is het hier prettig werken waardoor ik het bijzonder naar mijn zin heb.

Scarlett Boute

Hoofd schadeafdeling – specialist particuliere en zakelijke schadeverzekeringen

Mijn motto: wij doen wat we zeggen 

Ik ben adviseur particuliere en zakelijke verzekeringen, acceptatie en schade afwikkeling. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de administratieve processen binnen Intergroep. Mocht zich een probleem voordoen met onze ICT dan zoek ik hier graag een oplossing voor. Mijn opleiding als vakfotograaf komt goed van pas want ik verzorg de fotografie voor Internetmakelaars, onze online woningverkoop service. Geen dag is hetzelfde!

Intergroep
Intergroep

Jolanda Schuurmans

Daadkrachtige hoofd relatiebeheerder

Specialist inkomen, aanspreekpunt particuliere en zakelijke markt

Motto: wij zijn nieuwsgierig

Sinds augustus 2019 ben ik werkzaam bij Intergroep als allround aanspreekpunt voor zowel de particuliere als zakelijke relaties. De tussenpersoon waarvoor ik tot die tijd werkzaam was hield op te bestaan. De keuze om over te stappen naar Intergroep was snel gemaakt.

Deze job is een afwisselende uitdaging, geen dag is hetzelfde. De ene dag maak ik (maatwerk) offertes en los ik vraagstukken op, de andere dag begeleid ik relaties met geleden schades. Soms werk ik achter de schermen (zeker ook belangrijk), maar vooral probeer ik zo goed mogelijk bereikbaar te zijn, zowel aan de telefoon als persoonlijk bij ons op kantoor. Onze klant staat centraal!

Inmiddels voel ik me bij Intergroep op mijn plaats waar het volledige team echt iets voor de relaties wil betekenen, hoe mooi is dat!

Coline Donders

Oplossingsgerichte relatiebeheerder. Spin in het web.

Motto: bij ons is alles lekker eenvoudig

Intergroep
Intergroep

Angela Daemen

Gedreven relatiebeheerder

Specialist particuliere schadeverzekeringen en schadeondersteuner

Motto: bij ons wordt alles opgelost

Voordat ik bij Intergroep terecht kwam was ik werkzaam bij Carglass. Inmiddels werk ik alweer een aantal jaren bij Intergroep, een interessant kantoor met veel doorgroeimogelijkheden.

Ik ben begonnen bij de receptie, maar inmiddels ben ik ook gediplomeerd adviseur schadeverzekering particulier.

Het kunnen helpen van mensen geeft echt een goed gevoel. Ik probeer onze relaties zo goed mogelijk te woord te staan en als ik ze niet kan helpen, dan bespreek in de case met een collega. Mijn motto is: daadkracht tonen en oplossen van je problemen. Kan ik het niet, dan zorg ik ervoor dat mijn collega je verder helpt.

Michelle Lam

Specialist lijfrente en pensioen

Motto: een goede oplossing zoeken voor een complexe zaak

Ik ben opgegroeid in Tilburg en heb daarna Commerciële en Fiscale Economie gestudeerd in Rotterdam. Na mijn studie heb ik jarenlang als fiscalist in de accountancy gewerkt. Ik ben een vrij vrolijk persoon, niet verlegen, maar wel een tikje bescheiden. 

De stap naar Intergroep pensioen en advies lijkt mij een leuke nieuwe uitdaging. Vanaf 1 maart 2021 kan u mij aan de lijn krijgen en ik verheug mij erop u te spreken.

Intergroep

Ellen van Pareren de Groot

Specialist Particuliere Schadeverzekeringen en Kredieten

Even voorstellen… Mijn naam is Ellen van Pareren de Groot. Ik ben geboren in Goirle en getogen in Udenhout. Ik ben 12 jaar samen met Johan en wij hebben drie prachtige kinderen. Roos van 6 Cleo van 4 en Mats van 2. Een erg druk en gezellig leven.  Wij wonen in het centrum van Tilburg. Dit vinden wij nog heel fijn omdat we graag in de stad zijn.  Zowel overdag als in de avond.  Op z’n tijd een festival of ander leuk feestje doe ik nog heel graag. En af en toe een stedentrip met een van mijn vrienden vind ik ook erg leuk.

 

Ik ben begonnen bij de Rabobank in 2008 als medewerkster van de Rabolijn. Hierbij hielp ik klanten met allerlei vragen over de financiële diensten van de Rabobank en schadeverzekeringen van Interpolis. Vanuit daar ben ik naar CZ gegaan voor een baan als front office medewerkster. Hierbij hielp ik de klanten met allerlei vragen face to face.  Dit kon een stukje debiteuren zijn tot aan vragen over een prothese.  Ik vond deze baan super maar helaas door een reorganisatie moest ik CZ verlaten. Vanuit daar ben ik naar ING gegaan. Hier heb ik 10 jaar gewerkt als klantadviseur. En hielp klanten particulier en zakelijk. En dit elke dag op inloop.  Ik heb hier met veel plezier gewerkt ook maar na 10 jaar vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. En zo ben ik bij Intergroep gekomen. Na een gesprek met Frank werd ik toch wel enthousiast omdat Intergroep meerdere branches in huis heeft. Ik werk binnen Intergroep aan consumptieve kredieten en schadeverzekeringen particulier.

 

Bij Intergroep ben ik 3 dagen te vinden namelijk maandag dinsdag en vrijdag. Wie weet spreken we elkaar snel!   

 

Intergroep
Intergroep

Diana de Groot

Receptioniste

Begin 2022 ben ik begonnen bij Intergroep. Ik werk als receptioniste en ik ondersteun mijn collega’s met de particuliere schadeverzekeringen. Het geeft mij voldoening als ik mensen goed kan helpen. Mijn baan is zeer afwisselend en dat maakt mijn werk erg leuk.

"Intergroep is het meest persoonlijke, innovatieve en dynamische assurantiekantoor van Nederland"

Neem contact met ons op

T: 013 - 513 60 52
Spoed: 06 46425804
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag t/m vrijdag:
8.30 tot 17.00 uur

Bereik ons
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw vraag is leeg

Ongeldige invoer

Copyright © intergroep.com
Website door: Van Laarhoven Websites