Team Intergroep

Frank Boute

Trotse eigenaar

Bedrijfsadviseur en specialist, verzekeringen, hypotheken en pensioenen

Motto: wij hebben alles in huis

Frank blijft doorgaan met het uitbouwen van zijn bedrijf. Zijn eigenschappen die dit mogelijk maken zijn zijn analytisch vermogen, scherpte, kennis en de kunst om verbindingen te zien en te maken. Hij maakt af wat hij aan het doen is en zorgt voor het creëren van kansen. Naast alle reguliere vaktechnische opleidingen die vereist zijn en de permanente educatie hiervoor, heeft Frank ook de opleiding ‘Arbeidsrecht en Verzuimmanagement’ en ‘Financieel Management’ met succes gevolgd.

Een paar van zijn regels:
‘normale zaken uitzonderlijk goed doen’.
‘alleen lopen we sneller, maar samen komen we verder’.

Mijn droom is iedereen in zijn of haar levensfase te ondersteunen en blij te maken met de oplossingen die bij de persoonlijke keuzes moeten worden gemaakt. Denk aan de thema's  wonen, gezondheid of inkomen. Iedereen heeft ermee te maken. 

Intergroep Frank Boute
Intergroep Raymond de Krijger

Raymond de Krijger

Enthousiaste Freelance adviseur

Specialist hypotheken, inkomen en schadeverzekeringen 

Motto: wij zijn crea-bea's

Raymond wordt door Intergroep ingeschakeld voor diverse werkzaamheden, zowel voor particuliere als zakelijke dienstverlening en hypotheken. Hij heeft jarenlang een eigen kantoor gehad en is op de hoogte van alle ins en outs. Raymond werkt zeer relatiegericht en is zeer gepassioneerd in zijn vak. Hij heeft zijn hart op de juiste plaats en heeft als regel: ‘waar een wil is, is een weg’. Een mooie kerel op de juiste plaats

Raymond voldoet aan de nieuwe vakbekwaamheidseisen volgens de Wft (Wet financieel toezicht) en is tevens Erkend Hypotheekadviseur.

Thomas Denissen

Gedreven senior accountmanager

Specialist particuliere en zakelijke markt, risicomanager en hypotheekondersteuner

Motto: wij regelen het en wij zijn altijd bereikbaar

Thomas is onze loyale binnen- en buitendienstmedewerker en vanaf het begin in dienst bij onze organisatie. Hij regelt naast alle administratieve zaken van je hypotheek ook je particuliere verzekeringen. Zijn steekwoord is ‘eerlijkheid’, zodat hij altijd een betrouwbaar en gedegen advies zal geven. Mocht je Thomas aan de lijn krijgen, dan weet je zeker dat hij je zaken goed en adequaat afhandelt.

Thomas voldoet aan de nieuwe vakbekwaamheidseisen volgens de Wft (Wet financieel toezicht). Daarnaast heeft Thomas ook de opleiding ‘Risicomanagement’ met succes afgerond. Mocht je een brandje hebben komt Thomas nog blussen ook, want in zijn vrije tijd werkt hij voor de vrijwillige brandweer, 

Intergroep Thomas Denissen
Intergroep Monique Poirters

Monique Poirters

Dynamische relatiebeheerder

Specialist particuliere en zakelijke schadeverzekeringen, HRM manager

Motto: bij ons is communicatie niet zo moeilijk

Na eerder te hebben gewerkt bij een bank en een deurwaarderskantoor, is Monique bij Intergroep gekomen. Hier werkt zij inmiddels alweer heel wat jaren als rechterhand van Frank en is inmiddels ook gediplomeerd adviseur voor de particuliere en zakelijke schadeverzekeringen. Daarnaast houdt zij zich bezig met de klantenservice, de AVG (Privacy) en de HRM.

Monique werkt relatiegericht, is punctueel en secuur. 

Scarlett Boute

Punctuele relatiebeheerder

Hoofd schadeafdeling en specialist particuliere en zakelijke schadeverzekeringen

Motto: wij doen wat we zeggen

Scarlett is verantwoordelijk voor de acceptatie en het ondersteunen van de administratieve processen bij Intergroep. Op dit moment regelt zij zowel de particuliere als de zakelijke schadeverzekeringen, zij heeft hiervoor de vereiste Wft diploma's. Verder behandelt zij de schademeldingen van onze relaties. Mochten er ict probleempjes zijn dan is Scarlett altijd van de partij. Haar opleiding fotografie kan ze mooi gebruiken voor onze Internet makelaardij, want alle Funda foto's neemt Scarlett voor haar rekening. Een duizendpoot dus.

Scarlett is zeer relatiegericht, punctueel, hulpvaardig en vakbekwaam.

Intergroep Scarlett Boute
Intergroep Serife Özcan-Önder

Sam van de Wetering

Betrokken directiesecretaresse

Aanspreekpunt secretariaat en ondersteuning klantenservice

Motto: wij gaan u altijd helpen

Sam is begonnen als stagiaire, maar zal het team blijvend komen versterken.

Zij volgt de opleiding Management Assistente en zit nu in haar eindstage. Tijdens haar opleiding kwam ze er al snel achter dat dit echt iets voor haar is. Ze vindt het leuk om de directie te ondersteunen en het geeft een fijn gevoel als ze geholpen zijn. Sam is een van de eerste aanspreekpunten die relaties van Intergroep tegenkomen, zowel telefonisch  als wanneer zij op kantoor komen.

Pieter van Pareren

Persoonlijke accountmanager en makelaar

Specialist zorg en risico-inventarisatie

Motto: wij houden van koffie

Na 41 jaar gewerkt te hebben bij zorgverzekeraar CZ ben ik sinds december 2018 bij Intergroep werkzaam, waarbij mijn specialisaties liggen op het terrein van zorgverzekeringen en bedrijfszorg. Dat laatste betekent dat ik bedrijven adviseer hoe om te gaan met duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Met mijn jarenlange ervaring op deze terreinen kan ik een bijdrage leveren aan de juiste keuze voor zowel bedrijven als particulieren, op mijn aandachtsgebieden.

Inmiddels voel ik me bij Intergroep op mijn plaats waar het volledige team echt iets voor de relaties wil betekenen, ik heb het weleens anders gezien.

Intergroep Pieter van Pareren
Intergroep Angela Daemen

Angela Daemen

Gedreven relatiebeheerder

Specialist particuliere schadeverzekeringen en schadeondersteuner

Motto: bij ons wordt alles opgelost

Voordat ik bij Intergroep terecht kwam was ik werkzaam bij Carglass. Inmiddels werk ik alweer een aantal jaren bij Intergroep, een interessant kantoor met veel doorgroeimogelijkheden.

Ik ben begonnen bij de receptie, maar inmiddels ben ik ook gediplomeerd adviseur schadeverzekering particulier.

Het kunnen helpen van mensen geeft echt een goed gevoel. Ik probeer onze relaties zo goed mogelijk te woord te staan en als ik ze niet kan helpen, dan bespreek in de case met een collega. Maar mijn motto is wel, daadkracht tonen en oplossen van je problemen. Kan ik het niet, dan zorg ik ervoor dat mijn collega je helpt met de oplossing.

Intergroep Henk Blom

Henk Blom

Inventieve freelance adviseur

Specialist hypotheken

Motto: bij ons gaat u alleen met een top advies de deur uit

In 2019 is mijn portefeuille van Mediair Financieel Adviesgroep in Loon op Zand overgenomen door Intergroep. Hierdoor heb ik nu meer tijd om me te richten op mijn specialisatie 'woningfinanciering'.

Ik sta graag de bestaande en nieuwe relaties bij in de aankoop of verkoop van hun woning, waarin ook zaken als echtscheiding en overlijden begeleid kunnen worden. Ik vind het belangrijk en een uitdaging om complexe zaken zodanig begrijpelijk te maken, zodat weloverwogen keuzes gemaakt kunnen worden. We kunnen voor nagenoeg alle geldverstrekkers bemiddelen, waardoor wij altijd het beste en voordeligste advies bieden, dit noem ik nou echt onafhankelijkheid. Sinds kort helpen wij ook bij het verduurzamen van je huis en ook nog de subsidie kunnen we voor je terughalen. Hoe mooi is dat?

Wil je zonder zorgen een huis kopen of jouw hypotheek wijzigen, of ben je gewoon benieuwd hoe alles er voorstaat? Dan moet je echt Intergroep bellen, tot snel! 

Jolanda Schuurmans

Daadkrachtige hoofd relatiebeheerder

Specialist inkomen, aanspreekpunt particuliere en zakelijke markt

Motto: wij zijn nieuwsgierig

Sinds augustus 2019 ben ik werkzaam bij Intergroep als allround aanspreekpunt voor zowel de particuliere als zakelijke relaties. De tussenpersoon waarvoor ik tot die tijd werkzaam was hield op te bestaan. De keuze om over te stappen naar Intergroep was snel gemaakt.

Deze job is een afwisselende uitdaging, geen dag is hetzelfde. De ene dag maak ik (maatwerk) offertes en los ik vraagstukken op, de andere dag begeleid ik relaties met geleden schades. Soms werk ik achter de schermen (zeker ook belangrijk), maar vooral probeer ik zo goed mogelijk bereikbaar te zijn, zowel aan de telefoon als persoonlijk bij ons op kantoor. Onze klant staat centraal!

Inmiddels voel ik me bij Intergroep op mijn plaats waar het volledige team echt iets voor de relaties wil betekenen, hoe mooi is dat!

Intergroep Jolanda Schuurmans
Intergroep Sheyenne Chambon

Cathalijne Mallens

Enthousiaste assistent medewerker Internet Makelaars

Ondersteuning makelaardij, social media specialist

Motto: onze gastvrijheid maakt uw woning groot

"Intergroep is het meest persoonlijke, innovatieve en dynamische assurantiekantoor van Nederland"

Neem contact met ons op

T: 013 - 513 60 52
Spoed: 06 - 51 19 31 07 (Frank Boute)
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag t/m vrijdag:
8.30 tot 17.00 uur

Bereik ons
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw vraag is leeg

Invalid Input

Copyright © intergroep.com
Website door: Van Laarhoven Websites