Team Intergroep

Frank Boute

Frank Boute – trotse eigenaar en directeur

Bedrijfsadviseur en specialist in verzekeringen, pensioen en hypotheken

Sinds de start van Intergroep ben ik doorgegaan met het uitbouwen van mijn bedrijf. Dat betekent kansen zien en kansen creëren, verbindingen maken en reageren op veranderingen in de maatschappij. Mijn plannen en toekomstdromen kan ik niet verwezenlijken zonder mijn enthousiaste medewerkers die de groei en innovatie van Intergroep mede mogelijk maken. Inmiddels heb ik een geweldig team om mij heen waar ik op kan bouwen. Ik zeg altijd: alleen lopen we sneller maar samen komen we verder!

Mijn doel is om onze klanten in elke levensfase te ondersteunen en blij te maken met onze oplossingen. We denken vanuit de persoon en niet vanuit het product. Denk hierbij aan thema’s als wonen, gezondheid, pensioen en inkomen waar we in ons leven allemaal mee te maken hebben.

Ons motto is niet voor niets: ‘normale zaken uitzonderlijk goed doen’. Wij fiksen ut!

Intergroep

Thomas Denissen

Thomas Denissen – senior accountmanager

Specialist particulier en zakelijk, risicomanager en hypotheekondersteuner

Motto: wij regelen het en zijn altijd bereikbaar

Niet lang na de start van Intergroep ben ik in dienst gekomen. Omdat geen dag hetzelfde is en door het aanstekelijke enthousiasme van Frank ben ik nog steeds blij dat ik destijds die stap heb gezet.

Door de jaren heen heb ik mij ontwikkeld tot adviseur voor de particuliere en zakelijke markt waar risicomanagement een essentieel onderdeel van is. Uiteraard voldoe ik aan alle noodzakelijke vakbekwaamheidseisen volgens de Wft. Voor mij is het belangrijk om klanten een eerlijk en gedegen advies te geven waar ze op kunnen vertrouwen. Door proactief mee te denken kan je echt een verschil maken. 

Mijn vrije tijd besteed ik onder andere aan de vrijwillige brandweer en hierdoor ben ik mij er steeds weer van bewust hoe belangrijk goed risicomanagement is!

Intergroep
Intergroep

Bas van Asten

Specialist particuliere en zakelijke markt, risicomanager

Intergroep

Raymond de Krijger

Raymond de Krijger

Freelance adviseur - specialist hypotheken, inkomen en schadeverzekeringen

Intergroep schakelt mij in voor uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van particuliere en zakelijke dienstverlening en hypotheken. Door mijn jarenlange ervaring vanuit een eigen kantoor ken ik de weg in de wereld van financieel advies en verzekeringen. 

De passie voor mijn vak komt onder andere door het vele klantcontact en omdat ik doelgerichte oplossingen kan bieden. Immers, waar een wil is, is een weg en een tevreden klant maakt van mij een gelukkig mens! 

Ik beschik uiteraard over de nodige vakbekwaamheidseisen, waaronder die voor Erkend Hypotheekadviseur.

Intergroep

Rob van Geffen

Accountmanager

Intergroep

Henk Blom

Inventieve freelance adviseur

Specialist hypotheken

Motto: bij ons gaat u alleen met een top advies de deur uit

In 2019 is mijn portefeuille van Mediair Financieel Adviesgroep in Loon op Zand overgenomen door Intergroep. Hierdoor heb ik nu meer tijd om me te richten op mijn specialisatie 'woningfinanciering'.

Ik sta graag de bestaande en nieuwe relaties bij in de aankoop of verkoop van hun woning, waarin ook zaken als echtscheiding en overlijden begeleid kunnen worden. Ik vind het belangrijk en een uitdaging om complexe zaken zodanig begrijpelijk te maken, zodat weloverwogen keuzes gemaakt kunnen worden. We kunnen voor nagenoeg alle geldverstrekkers bemiddelen, waardoor wij altijd het beste en voordeligste advies bieden, dit noem ik nou echt onafhankelijkheid. Sinds kort helpen wij ook bij het verduurzamen van je huis en ook nog de subsidie kunnen we voor je terughalen. Hoe mooi is dat?

Wil je zonder zorgen een huis kopen of jouw hypotheek wijzigen, of ben je gewoon benieuwd hoe alles er voorstaat? Dan moet je echt Intergroep bellen, tot snel! 

Pieter van Pareren

Persoonlijke accountmanager en makelaar

Specialist zorg en risico-inventarisatie

Motto: wij houden van koffie

Na 41 jaar gewerkt te hebben bij zorgverzekeraar CZ ben ik sinds december 2018 bij Intergroep werkzaam, waarbij mijn specialisaties liggen op het terrein van zorgverzekeringen en bedrijfszorg. Dat laatste betekent dat ik bedrijven adviseer hoe om te gaan met duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Met mijn jarenlange ervaring op deze terreinen kan ik een bijdrage leveren aan de juiste keuze voor zowel bedrijven als particulieren, op mijn aandachtsgebieden.

Inmiddels voel ik me bij Intergroep op mijn plaats waar het volledige team echt iets voor de relaties wil betekenen, ik heb het weleens anders gezien.

Intergroep
Intergroep

Cathalijne Mallens

Enthousiaste assistent medewerker Internet Makelaars

Ondersteuning makelaardij, social media specialist

Motto: onze gastvrijheid maakt uw woning groot

Jolanda Schuurmans

Daadkrachtige hoofd relatiebeheerder

Specialist inkomen, aanspreekpunt particuliere en zakelijke markt

Motto: wij zijn nieuwsgierig

Sinds augustus 2019 ben ik werkzaam bij Intergroep als allround aanspreekpunt voor zowel de particuliere als zakelijke relaties. De tussenpersoon waarvoor ik tot die tijd werkzaam was hield op te bestaan. De keuze om over te stappen naar Intergroep was snel gemaakt.

Deze job is een afwisselende uitdaging, geen dag is hetzelfde. De ene dag maak ik (maatwerk) offertes en los ik vraagstukken op, de andere dag begeleid ik relaties met geleden schades. Soms werk ik achter de schermen (zeker ook belangrijk), maar vooral probeer ik zo goed mogelijk bereikbaar te zijn, zowel aan de telefoon als persoonlijk bij ons op kantoor. Onze klant staat centraal!

Inmiddels voel ik me bij Intergroep op mijn plaats waar het volledige team echt iets voor de relaties wil betekenen, hoe mooi is dat!

Intergroep
Monique_Heuvelmans-f3c8a99c Team | Intergroep

Monique Heuvelmans

Relatiebeheerder zakelijke en particuliere relaties

Scarlett Boute

Scarlett Boute

Hoofd schadeafdeling – specialist particuliere en zakelijke schadeverzekeringen

Mijn motto: wij doen wat we zeggen 

Ik ben adviseur particuliere en zakelijke verzekeringen, acceptatie en schade afwikkeling. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de administratieve processen binnen Intergroep. Mocht zich een probleem voordoen met onze ICT dan zoek ik hier graag een oplossing voor. Mijn opleiding als vakfotograaf komt goed van pas want ik verzorg de fotografie voor Internetmakelaars, onze online woningverkoop service. Geen dag is hetzelfde!

Intergroep
Intergroep

Koen Roijers

Enthousiaste, gedreven relatiebeheerder.

Specialist particuliere en zakelijke schadeverzekeringen.

Motto: wij pakken het gelijk aan

Intergroep

Pauline Schouten

Commercieel medewerker - adviseur particulier en zakelijk

Deelnemer Social Media Team

Mijn motto: de klant staat bij ons centraal

Alweer heel wat jaartjes ben ik werkzaam als adviseur particuliere en zakelijke verzekeringen en als ondersteuner bij hypotheekaanvragen.

Bij Intergroep ga ik aan de slag in onder andere het team Social Media. Dit is voor mij vrij onbekend terrein dus dat is een hele leuke uitdaging. Ik schrijf graag teksten over diverse onderwerpen voor al onze marketing en social media activiteiten. We hebben altijd wat te vertellen!

  

Intergroep

Coline Donders

Oplossingsgerichte relatiebeheerder, spin in het web

Alles rondom systemen en polis administratie

Motto: bij ons is alles lekker eenvoudig

Intergroep

Monique Poirters

Monique Poirters – dynamische relatiebeheerder

Specialist particuliere en zakelijke schadeverzekeringen, HRM manager

Motto: bij ons is communicatie niet zo moeilijk 

Na eerder bij een bank en deurwaarderskantoor te hebben gewerkt, ben ik bij Intergroep gekomen. Ik maak inmiddels al heel wat jaren deel uit van dit innovatieve kantoor als rechterhand van Frank en als gediplomeerd adviseur particuliere en zakelijke verzekeringen. Daarnaast houd ik mij bezig met personeelszaken, de AVG en klantenservice. Al met al een zeer afwisselende werkweek!

Intergroep

Angela Daemen

Gedreven relatiebeheerder

Specialist particuliere schadeverzekeringen en schadeondersteuner

Motto: bij ons wordt alles opgelost

Voordat ik bij Intergroep terecht kwam was ik werkzaam bij Carglass. Inmiddels werk ik alweer een aantal jaren bij Intergroep, een interessant kantoor met veel doorgroeimogelijkheden.

Ik ben begonnen bij de receptie, maar inmiddels ben ik ook gediplomeerd adviseur schadeverzekering particulier.

Het kunnen helpen van mensen geeft echt een goed gevoel. Ik probeer onze relaties zo goed mogelijk te woord te staan en als ik ze niet kan helpen, dan bespreek in de case met een collega. Mijn motto is: daadkracht tonen en oplossen van je problemen. Kan ik het niet, dan zorg ik ervoor dat mijn collega je verder helpt.

Intergroep

Sam van de Wetering

Sam van de Wetering – betrokken directiesecretaresse

Aanspreekpunt secretariaat en ondersteuning klantenservice

Motto: wij gaan u altijd helpen 

Na mijn opleiding Management Assistente ben ik gaan werken bij Intergroep. Hier ben ik als stagiaire begonnen en nu helemaal op mijn plek als eerste aanspreekpunt; telefonisch en als relaties ons kantoor bezoeken. Sinds ik hier in dienst ben gekomen, is mijn takenpakket steeds uitgebreider geworden. Het geeft mij veel voldoening om de directie te assisteren en daarnaast allerlei andere werkzaamheden te verrichten. Als onze klanten blij zijn, ben ik dat ook!

Intergroep

Marie-José Embregts

Trouwe ondersteuner.

Voor alle ondersteuning op het gebied van polis administratie.

Motto:  mocht u ergens tegen aanlopen, bel ons.

Intergroep

Angelique Smulders

Punctuele hoofd administratie.

Specialist administratie en financiën.

Motto: wij zijn op de komma nauwkeurig

Intergroep

Anna Langhout

Creative vormgever, backoffice en sociale media ondersteuner

Motto: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

Intergroep

Hugo van Rijswijk

Schade behandelaar

"Intergroep is het meest persoonlijke, innovatieve en dynamische assurantiekantoor van Nederland"

Neem contact met ons op

T: 013 - 513 60 52
Spoed: 06 - 51 19 31 07 (Frank Boute)
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag t/m vrijdag:
8.30 tot 17.00 uur

Bereik ons
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw vraag is leeg

Invalid Input

Copyright © intergroep.com
Website door: Van Laarhoven Websites