Nieuws en blogs

Vakantie

shutterstock_228227842

Ze kunnen bijna niet wachten. Na lang sparen en plannen maken, gaan Luca en Fabiënne eindelijk die mooie reis door Azië maken. Met hun twee kleine kinderen. Luca: "We wilden dit al doen toen we elkaar net kenden. Maar iedere keer kwam er iets tussen. Nu is het eindelijk zover!"

Een beetje spannend vinden ze het wel. Fabiënne: "Met de kinderen hebben we nog nooit zoiets gedaan. Altijd naar huisjes of hotels, of naar familie van Luca in Italië. Soms gingen we wel naar meerdere plekken tijdens een vakantie, en ook wel vliegen, maar nu gaan we echt backpacken en hebben we geen slaapplekken geboekt."

Hoe is de gezondheidszorg?

Inmiddels zijn de klamboes gekocht en de inentingen binnen. "Ook hebben we flink wat pillen en pleisters mee." Vooral Fabiënne vindt dat het spannendste. "Stel dat er iemand ziek wordt. Ik moet er niet aan denken dat we daar naar de dokter moeten. Geen idee hoe goed de gezondheidszorg in Azië is, laat ik dat nog even uitzoeken." Luca is wat makkelijker. "Die is niet zo bang aangelegd. En dat is met al die gekke dingen die je daar kunt doen, meteen een extra zorg voor mij…"

Bron: www.vanatotzekerheid.nl 

"Intergroep is het meest persoonlijke, innovatieve en dynamische assurantiekantoor van Nederland"

Neem contact met ons op

T: 013 - 513 60 52
Spoed: 06 46425804
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag t/m vrijdag:
8.30 tot 17.00 uur

Bereik ons
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw vraag is leeg

Ongeldige invoer

Copyright © intergroep.com
Website door: Van Laarhoven Websites