Nieuws en blogs

Uw zorgverzekering in 2019

zorg2019

Ieder jaar vinden er wijzigingen plaats met betrekking tot de zorgverzekering. Ook per 1 januari 2019 verandert er weer het nodige ten aanzien van de polisvoorwaarden, de basisdekking en premie.

We werden al gewaarschuwd voor een verhoging door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) naar aanleiding van de jaarlijkse monitor zorgverzekeringen.

Deze waarschuwing van NZa is werkelijkheid geworden, de premies zijn bij alle zorgaanbieders flink gestegen, bent u daar ook van geschrokken?

Wij hebben een team van ziektekostenspecialisten, dat voor u een vergelijking kan maken tussen uw huidige zorgaanbieder qua premie en dekking met zorgaanbieders waar Intergroep Verzekeringen collectieve mogelijkheden heeft. Dit zijn onder andere; CZ, ONVZ, Menzis, VGZ, Nationale-Nederlanden, Amersfoortse, Stad Holland, Ohra, Aevitae en Zorgdirect.

Wat hebben wij van u nodig?

Stuur ons een kopie van uw huidige ziektekostenpolis, het liefst de ziektekostenpolis van 2019. Gelieve hier ook kort op aangeven wat voor u belangrijk is of gaat worden, bijvoorbeeld te verwachten tandartskosten, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, bril of lenzen.

Waar kunt u dit naar toe sturen?

Via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Via de Whatsapp: 06-26263128

Mocht u persoonlijk een toelichting willen geven of vragen willen stellen, dan kunt u ons natuurlijk bellen op telefoonnummer: 013-5136052.

Met vriendelijke groet,

Ziektekostenspecialisten Intergroep

"Intergroep is het meest persoonlijke, innovatieve en dynamische assurantiekantoor van Nederland"

Neem contact met ons op

T: 013 - 513 60 52
Spoed: 06 46425804
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag t/m vrijdag:
8.30 tot 17.00 uur

Bereik ons
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw vraag is leeg

Ongeldige invoer

Copyright © intergroep.com
Website door: Van Laarhoven Websites