Nieuws en blogs

Uw smartphone mee op reis

reis2017

Even googelen naar de bezienswaardigheden in een pittoresk Frans stadje. Of bent u op zoek naar een goed restaurant in Madrid? Uw smartphone of (mini)tablet zijn onmisbaar. Is uw smartphone bij diefstal gedekt bij uw reisverzekering?

Smartphones en (mini)tablets staan hoog op het verlanglijstje van dieven. Ook als u op vakantie bent. U bent dan wat relaxter en daardoor misschien minder alert. Voordat u er erg in heeft is uw telefoon verdwenen.

Verschillende maximale bedragen

Een verloren, gestolen of beschadigde smartphone is met voorsprong het meest geclaimde voorwerp bij uw reisverzekering. De meeste reisverzekeraars dekken echter slechts een maximaal bedrag. Dit bedrag ligt vaak een stuk lager dan de prijs die u moet betalen voor een nieuwe smartphone.

Het maximale bedrag dat wordt gedekt door uw reisverzekering verschilt per verzekeraar. U doet er goed aan om dit vooraf goed door te nemen. Als u daarbij assistentie nodig heeft, dan helpen we u graag.

Doe altijd aangifte

Wordt uw smartphone of tablet gestolen, dan is het belangrijk dat u altijd aangifte doet bij de politie. Ook in het buitenland. Zonder aangifte kunt u de diefstal of verlies namelijk niet claimen bij uw verzekeraar.

Twee soorten reisverzekeringen

Er zijn twee soorten reisverzekeringen: een kortlopende en doorlopende verzekering. De kortlopende sluit u af voor één vakantie of een weekendje weg. Met een doorlopende verzekering bent u het hele jaar verzekerd, zowel tijdens korte als langere vakanties.

Een doorlopende verzekering is vaak goedkoper dan meerdere kortlopende verzekeringen. En… u vergeet nooit meer om een reisverzekering af te sluiten.

Wilt u meer informatie over uw reisverzekering en de maximale dekkingen, neem dan contact met ons op.

"Intergroep is het meest persoonlijke, innovatieve en dynamische assurantiekantoor van Nederland"

Neem contact met ons op

T: 013 - 513 60 52
Spoed: 06 46425804
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag t/m vrijdag:
8.30 tot 17.00 uur

Bereik ons
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw vraag is leeg

Ongeldige invoer

Copyright © intergroep.com
Website door: Van Laarhoven Websites