Nieuws en blogs

Tijdens je vakantie

shutterstock_72007540

Je spullen gestolen of pech onderweg. Het zijn waarschijnlijk de eerste dingen waar je aan denkt bij problemen op vakantie. Maar er is meer ellende die je kunt tegenkomen. Gelukkig is voor veel een oplossing.

Slecht weer?

Het is slim om vooraf de weersverwachting te bekijken. Is er storm op komst, of hevige sneeuwval, dan kun je maatregelen treffen. Controleer ook regelmatig je bandenspanning en –profiel. Vooral bij extreme regenval is dit erg belangrijk.

Grote calamiteiten?

Ben je erg ziek, is er brand in je hotel of is er een opstand op de plek van bestemming? De oplossing verschilt per calamiteit. Soms kun je een beroep doen op je reisverzekering, soms op de annuleringsverzekering en meestal op het Calamiteitenfonds. Dit fonds betaalt de extra kosten voor het omboeken van de reis door grote calamiteiten. Daarvoor moet je je reis wel geboekt hebben bij een organisatie die is aangesloten bij dit fonds.

Heb je hulp nodig? Neem dan contact op met de alarmcentrale van je verzekeraar. Het maakt niet uit of dit je zorg- of reisverzekeraar is. Zij regelen onderling wie wat vergoedt. Ben je nog niet vertrokken, maar zijn er problemen in het land waar je naartoe gaat? Neem dan contact op met je touroperator.

Vlucht vertraagd?

Als je vlucht is vertraagd, heb je soms recht op een vergoeding van de luchtvaartmaatschappij. Een annuleringsverzekering biedt vaak een vergoeding bij een vertraging van meer dan acht uur. Meestal zit hier wel een maximum aan. Bij extreme omstandigheden biedt de reisverzekering een dekking voor extra verblijfkosten. Raadpleeg hiervoor de polisvoorwaarden.

Bron: www.vanatotzekerheid.nl/

"Intergroep is het meest persoonlijke, innovatieve en dynamische assurantiekantoor van Nederland"

Neem contact met ons op

T: 013 - 513 60 52
Spoed: 06 51193107
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag t/m vrijdag:
8.30 tot 17.00 uur

Bereik ons
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw vraag is leeg

Ongeldige invoer

Copyright © intergroep.com
Website door: Van Laarhoven Websites