Nieuws en blogs

Samenwonen of trouwen?

shutterstock_298005179

Marina (28) schrok best even toen Jort (31) haar een doosje met een glanzende strik gaf. "Hij zei: 'We kennen elkaar nu al twee jaar …' Maar ik dacht: 'we wonen nog niet eens samen!' Ik vond trouwen nog veel te vroeg." De schrik verdween toen ze het doosje opende. "Er zat een bosje huissleutels in. Hij wilde gewoon met me samenwonen!"

Inmiddels heeft ze haar eigen huurappartement opgezegd en staan haar spullen in het koophuis van Jort. Marina: "Echt dolgelukkig zijn we. En gelukkig mocht ik van het echte mannenhuis meer 'ons' huis maken."

REGELEN EN VASTLEGGEN

Waar Marina voor de inrichting zorgde, regelde Jort de praktische zaken. "Je kunt natuurlijk niet zomaar bij elkaar intrekken, dat wist ik wel. Maar wat ik nou echt moest regelen en vastleggen, dat wist ik niet precies. Het betekende flink wat, bijvoorbeeld voor de belasting en pensioen. En we hadden bijvoorbeeld allebei een inboedelverzekering. Dat soort dingen moesten we allemaal veranderen." Inmiddels is dat voor elkaar. "Bij het uitzoeken bleek dat we voor sommige dingen dubbele dekking hadden. Los van dat het nu gewoon goed geregeld is, scheelt het dus ook flink wat premie!"

Bron: www.vanatotzekerheid.nl/ 

"Intergroep is het meest persoonlijke, innovatieve en dynamische assurantiekantoor van Nederland"

Neem contact met ons op

T: 013 - 513 60 52
Spoed: 06 46425804
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag t/m vrijdag:
8.30 tot 17.00 uur

Bereik ons
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw vraag is leeg

Ongeldige invoer

Copyright © intergroep.com
Website door: Van Laarhoven Websites