Nieuws en blogs

Onze stagiair Jamie verteld

Jamie

Mijn naam is Jamie Gloudemans, ik ben achttien jaar oud en heb vandaag 1100 uur stage bij Intergroep Oisterwijk achter de rug.

Ik heb dit jaar goed en fijn ervaren. Intergroep is als leerbedrijf erg betrokken geweest bij mijn stageperiode. In het begin werd er heel veel informatie gedeeld door Frank Boute over wat de plannen waren met betrekking tot mijn vakgebied (Marketing & Communicatie) en functie binnen het bedrijf die ik als stagiaire kreeg. Het was de eerste week dus ook erg kijken naar hoe ik mijn theoretische kennis, die ik op school had geleerd, kon toepassen bij een echt bedrijf. Maar ook ben ik de eerste weken vooral gaan kijken naar hoe de sfeer binnen het kantoor was en wat de werkwijze was van de medewerkers.

Toen ik alles eenmaal doorhad is het vloeiend verlopen. Ik vond het fijn om de ruimte te krijgen tijdens de opdrachten die ik kreeg. Ik mocht namelijk door middel van creatief en zelfstandig denken, de opdrachten voltooien die ik voorgelegd kreeg. Als ik hulp nodig had waren er altijd genoeg collega's die ervoor zorgden dat ik iets snapte.

Ook is de sfeer binnen het kantoor heel aangenaam en relaxt. Er is namelijk geen geforceerde werkdruk en ik kon altijd met mijn vragen terecht. Ook mijn dank aan Frank Boute, die ondanks het leiden van Intergroep en het onderhouden van relaties toch altijd de tijd nam om me uit verschillende situaties te helpen, zowel op de werkvloer als in zijn vrije tijd.

Ik kijk dan ook vrolijk terug op mijn stageperiode bij Intergroep Oisterwijk. Ik heb veel geleerd op zowel Marketing Communicatie gebied als op persoonlijk gebied. Bedankt Intergroep! 

"Intergroep is het meest persoonlijke, innovatieve en dynamische assurantiekantoor van Nederland"

Neem contact met ons op

T: 013 - 513 60 52
Spoed: 06 46425804
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag t/m vrijdag:
8.30 tot 17.00 uur

Bereik ons
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw vraag is leeg

Ongeldige invoer

Copyright © intergroep.com
Website door: Van Laarhoven Websites