Nieuws en blogs

Meivakantie: doe iets bijzonders

meivakantie

​De zomervakantie duurt nog wel even. Een mooie gelegenheid om er in de meivakantie eens even lekker tussenuit te gaan. Bijvoorbeeld naar een wel héél bijzondere plek om te overnachten.

Steeds meer mensen kiezen voor een short break in eigen land. Ze zijn het uren rijden over de slechte Belgische wegen, het wachten in een snikhete rij voor de Péage in Frankrijk of het aanschuiven voor de Gotthardtunnel meer dan zat. Een aloude slogan zei het al: gewoon lekker weg in eigen land.

Tip: verras uw partner en kinderen dit jaar eens op een bijzondere overnachting of weekendje weg. Bijvoorbeeld in een hotel in het Groningse Eenrum. Het Grand Hotel "De Kromme Raake", is het kleinste hotel van de wereld. Last van uw medegasten heeft u zeker niet. Het hotel heeft namelijk welgeteld één kamer.

Hijskraan en Hooitel

En als u toch in het noorden bent dan is het slapen in een hijskraan misschien ook wel iets voor u. Het kan in de haven van Harlingen en uw kamer is met uitzicht op de (Wadden)zee. Altijd al met uw geliefde in het hooi willen slapen? In het Hooitel in Sint Nicolaasga is de hooimijt al voor u opgemaakt.

Slapen in wijnvat of boomtent?

Slapen in een wijnvat. Het moet een droomlocatie zijn voor elke wijnliefhebber. Bij hotel De Vrouwe van Stavoren brengt u de nacht door in een leeg wijnvat van 15.000 liter. Uw 'kamer' is compleet met tv en douche. Wat er uit de kraan komt, vertelt de brochure niet.

Op de camping De Hertshoorn, op de Veluwe bij Garderen, slaapt u samen met uw partner en kinderen in een boomtent. De tent hangt aan een boom en is groot genoeg voor uw gezin. Is het u nog niet hoog genoeg, dan kunt u altijd nog uitwijken naar de watertoren van Oostburg. Een Bed &Breakfast op het hoogste punt in Zeeuws-Vlaanderen. Slaapt u graag op hoogte dan is de hotelkamer in de Euromast ook een optie. Vanuit uw bed heeft u een fantastische uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Hobbitkamer

Nog geen keuze kunnen maken? U kunt ook nog overnachten in de John Lennon en Yoko Ono-suite in het Amsterdamse Hilton Hotel, de Hobbitkamer in Castricum, de strandhuisjes bij Dishoek, het Schuilkerkje in Amsterdam, de vliegtuigsuite in Teuge, het kleinste kasteeltje Hattem in Roermond, een treinstel in Hoogwoud, hotel New York in Rotterdam etc.

Fijne (mei)vakantie!

(Bron: Hotspot Holland Online)

"Intergroep is het meest persoonlijke, innovatieve en dynamische assurantiekantoor van Nederland"

Neem contact met ons op

T: 013 - 513 60 52
Spoed: 06 46425804
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag t/m vrijdag:
8.30 tot 17.00 uur

Bereik ons
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw vraag is leeg

Ongeldige invoer

Copyright © intergroep.com
Website door: Van Laarhoven Websites