Nieuws en blogs

Ga goed voorbereid op wintersportvakantie

20230109-1027449-wintersport

De sneeuw op de pistes is nog schaars, maar het wintersportseizoen is al in volle gang. Onderweg naar de bergen en op de pistes kan helaas veel mis gaan. Ga daarom goed voorbereid op reis met een (aanvullende) reisverzekering. Er zijn een aantal dingen om op te letten.

Je basis zorgverzekering dekt een groot deel van de kosten als je in het buitenland ziek wordt. Mocht je een val maken op de piste kom je vaak terecht in een privékliniek. Daar is de zorg een stuk duurder dan in Nederland, om die kosten te vergoeden heb je een aanvullende dekking nodig op je reisverzekering of zorgverzekering.

De eigen meegenomen skiuitrusting valt onder de bagagedekking van de reisverzekering. Let wel op, vaak wordt niet alles vergoed als je skispullen verliest of beschadigd. Ook schade aan bindingen of skistokken zijn niet meeverzekerd.

Wil je weten of je goed voorbereid op reis gaat en welke dekkingen er zijn? Neem dan contact op met ons! 013 – 513 60 52 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

"Intergroep is het meest persoonlijke, innovatieve en dynamische assurantiekantoor van Nederland"

Neem contact met ons op

T: 013 - 513 60 52
Spoed: 06 46425804
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag t/m vrijdag:
8.30 tot 17.00 uur

Bereik ons
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw vraag is leeg

Ongeldige invoer

Copyright © intergroep.com
Website door: Van Laarhoven Websites