Nieuws en blogs

Even voorstellen...

Paulin_20210203-114648_1

Even voorstellen...Mijn naam is Pauline Schouten en ik ben geboren en getogen in Hilversum. Met een secretariële achtergrond ben ik begin jaren negentig gaan werken bij een klein assurantiekantoor. Ik ben het vak 'ingerold' zou je kunnen zeggen. Op een klein kantoor zijn de werkzaamheden meestal niet in beton gegoten dus dat zorgde voor een divers takenpakket. Naast relatiebeheer en het maken van offertes was ik bijvoorbeeld ook regelmatig bezig met het schrijven of redigeren van teksten voor bijvoorbeeld een mailing of brochure.

Door de jaren heen ben ik mee verhuisd toen het kantoor op nieuwe locaties en in een andere samenstelling werd voortgezet. Op dit moment werk ik drie dagen per week als adviseur particuliere en zakelijke verzekeringen, als hypotheek ondersteuner en assistent makelaar. Die variatie van werkzaamheden past heel goed bij mij en zorgt voor een leuke, afwisselende werkweek!

Ik woon nog altijd in het groene Hilversum. Door studie en werk is onze tweeling niet altijd meer thuis en dat was best wel even wennen. Gelukkig zijn ze er regelmatig en dan wordt er uitgebreid gekookt en lang getafeld. Daarnaast kan ik genieten van een lange wandeling, tuinieren en een goed boek. 

Bij Intergroep ga ik twee dagen in de week aan de slag onder andere in het team Social Media. Dit is voor mij vrij onbekend terrein dus dat is een hele leuke uitdaging. Toen ik dit kantoor binnenstapte, voelde ik meteen de energie die hier in de lucht hangt. Het voelt hier voor mij als een warm bad met veel nieuwe collega's; ik heb er heel veel zin in! 

"Intergroep is het meest persoonlijke, innovatieve en dynamische assurantiekantoor van Nederland"

Neem contact met ons op

T: 013 - 513 60 52
Spoed: 06 46425804
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag t/m vrijdag:
8.30 tot 17.00 uur

Bereik ons
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw vraag is leeg

Ongeldige invoer

Copyright © intergroep.com
Website door: Van Laarhoven Websites