Nieuws en blogs

Even voorstellen...

Monique-Heuvelman_20201117-135249_1

 Even voorstellen...


Mijn naam is Monique Heuvelmans, Relatiebeheerder Zakelijke en Particuliere relaties.

Sinds oktober ben ik werkzaam bij Intergroep Verzekeringen in Oisterwijk als Allround aanspreekpunt voor zowel particuliere- als zakelijke relaties. Deze baan is erg afwisselend en geen dag is hetzelfde. Dit houdt o.a. in het maken van offertes, adviseren van klanten en schades behandelen. Al met al het helpen van klanten spreekt mij erg aan.

Na mijn studie ben ik in de financiële dienstverlening gaan werken. In de afgelopen 25 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende disciplines. Zo heb ik o.a. tien jaar lang voor een grote assurantiemakelaar gewerkt. Binnen dit bedrijf werkte je specialistisch op een bepaald vakgebied en heb ik op verschillende disciplines gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan waar ik nog steeds veel baat bij heb. Daarna ben ik overgestapt naar een regionaal intermediair. Een hele andere ervaring om op een klein kantoor te werken waar je de klant kent en allround bedient. Een paar jaar geleden is dit kantoor overgenomen door een groot intermediair. Daar ben ik erachter gekomen dat een kleiner kantoor mij toch beter ligt.

Inmiddels is Intergroep Verzekeringen op mijn pad gekomen. Dit is een middelgroot kantoor dat de klanten op alle financiële gebieden kan bedienen en zij stellen de klant voorop. Een motto dat mij erg aanspreekt. Inmiddels heb ik mijn plek gevonden en werk ik in een leuk en gezellig team.

In mijn vrije tijd houd ik mij vooral bezig met mijn gezin, afspreken met vrienden, yoga, bootcamp, zwemmen, wandelen met de hond, koken en creatief bezig zijn.

"Intergroep is het meest persoonlijke, innovatieve en dynamische assurantiekantoor van Nederland"

Neem contact met ons op

T: 013 - 513 60 52
Spoed: 06 46425804
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag t/m vrijdag:
8.30 tot 17.00 uur

Bereik ons
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw vraag is leeg

Ongeldige invoer

Copyright © intergroep.com
Website door: Van Laarhoven Websites