Categorie

Tags

anw
aov
aow
avg
bbq
kew
nhg
ovi
sew
svb
svi
wia
20200924_CAR282_20201111-125211_1

Even voorstellen...

Mijn naam is Dewi van Elderen, 17 jaar oud en woonachtig in Boxtel samen met mijn ouders.

Ik zit momenteel in het tweede jaar van het Koning Willem 1 College te 's-Hertogenbosch en daar studeer ik de opleiding management assistent niveau 4.Bij het zoeken naar een stage plek was mijn oog gevallen op het bedrijf Intergroep Verzekeringen waar ik een paar maanden geleden begonnen ben. In de korte tijd die ik hier nu gewerkt heb, vind ik dat ik hier echt mijn passie wel heb gevonden en dat is dan vooral het ondersteunen van de directie. Ik ben erg blij met de keuze die ik eerder gemaakt heb om bij Intergroep Verzekeringen stage te gaan lopen, omdat de werksfeer hier ook fantastisch is.

Ik ben één van de eerste aanspreekpunten die de relaties van Intergroep Verzekeringen tegenkomen. Dit geldt voor het telefonisch contact en het contact met relaties als zij op kantoor langskomen. Verder neem ik regelmatig administratieve taken van de binnen- en buitendienst over en zal ik een ondersteunende rol gaan vervullen voor Frank Boute.

Buiten mijn stage werk ik 2 dagen bij de Sushi Company in Oisterwijk en 2 dagen bij Také restaurant in Boxtel. Verder ga ik graag naar de stad om te gaan winkelen en houd ik ervan wel eens uit eten te gaan. Ook sta ik in mijn vrije tijd graag op de tennisbaan. 

"Intergroep is het meest persoonlijke, innovatieve en dynamische assurantiekantoor van Nederland"

Neem contact met ons op

T: 013 - 513 60 52
Spoed: 06 - 51 19 31 07 (Frank Boute)
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag t/m vrijdag:
8.30 tot 17.00 uur

Bereik ons
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw vraag is leeg

Invalid Input

Copyright © intergroep.com
Website door: Van Laarhoven Websites