Nieuws en blogs

Aanbevolen

Besparen met de FinSave-app

logofinsavepluswit

Het kopen van een huis of afsluiten van een verzekering kan veel tijd in beslag nemen. Je financieel adviseur heeft allerlei informatie van jou nodig. Het uitzoeken, versturen en verwerken van deze informatie is een tijdrovend proces, zowel voor jou als voor de adviseur. Dit kan en moet beter, daarom heeft Intergroep blockchain omarmd. Kort gezegd, blockchain versnelt de afwikkeling van processen waarbij meerdere partijen zijn betrokken. Het is een nieuwe manier om data veilig en betrouwbaar op te slaan op het internet. Daarom wordt blockchain ook wel de onzichtbare collega genoemd.

Intergroep is de samenwerking aangegaan met FinSave, een besparingsapp gebaseerd op blockchain-technologie. FinSave geeft inzicht in uw financiële situatie en berekent automatisch of u geld kunbesparen op uw financiële producten. FinSave biedt de mogelijkheid om gegevens van overheidsinstanties te delen met de app. Daardoor hoeft u alleen nog maar uw gegevens te controleren en eventueel aan te vullen.

Hoe ziet FinSave eruit 

Het plaatje hierboven laat de FinSave-omgeving zien waarin u al uw financiële producten kan bekijken

Het inladen van al je persoonsgegevens gaat via DigiD. Daardoor bent u een stuk minder tijd kwijt met het invoeren van uw gegevens. FinSave haalt bij de Belastingdienst, MijnOverheid, MijnPensioenOverzicht en MijnUWV uw data op. Na het succesvol inladen van de data heeft u dan ook meteen een mooi overzicht van uw financiële zaken. 


Besparen via FinSave

Het bovenstaande plaatje laat een fictieve besparing zien van een overlijdensrisicoverzekering. FinSave bepaalt automatisch welke aanbieder de meeste besparing voor u oplevert. Vervolgens kunt u een advies aanvragen, u wordt dan verder geholpen door een financieel adviseur.


Wilt u ook geld besparen via FinSave? U kunt via het onderstaande formulier uw gegevens achter laten. Intergroep zal dan contact met u opnemen.

Aanmeldformulier Interesse FinSave

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

"Intergroep is het meest persoonlijke, innovatieve en dynamische assurantiekantoor van Nederland"

Neem contact met ons op

T: 013 - 513 60 52
Spoed: 06 46425804
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag t/m vrijdag:
8.30 tot 17.00 uur

Bereik ons
Invalid Input

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw vraag is leeg

Ongeldige invoer

Copyright © intergroep.com
Website door: Van Laarhoven Websites